Crystal Angels in Zwijndrecht

Crystal Angels: Therapeutische hypnose, healing en coaching.

Over Crystal Angels

Crystal Angels valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Zwijndrecht.

Crystal Angels is een praktijk voor complementaire zorg. U kunt hier terecht voor diverse behandelingen en diensten zoals therapeutische hypnose, coaching, healing en trainingen.

Er worden in de praktijk diverse technieken en behandelwijzen toegepast. U kunt hier ook terecht voor de aanschaf van diverse producten voor uw persoonlijke ontwikkeling, zoals kristallen. Kristallen worden gebruikt voor zuivering, healing en persoonlijke ontwikkeling.

Het gezicht achter Crystal Angels is Natasja van den Elsen. Natasja is een ervaren coach en gepassioneerd therapeut, traineren healer. Natasja heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring. Natasja zal alles in werk stellen om u op een persoonlijke en adequate wijze te kunnen helpen.

Natasja heeft als doel om u te kunnen ondersteunen op de weg naar een vrij en gelukkig leven, waarvan u zelf de regie in handen heeft!

U kunt de website bekijken voor meer informatie over de aangeboden behandelingen en diensten. Natuurlijk kunt u ook altijd contact opnemen wanneer u een vraag heeft of de mogelijkheden wilt bespreken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 085-7733741.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Crystal Angels zijn o.a. :