DoucheRent in Zwijndrecht

DoucheRent uit Zwijndrecht heeft geen profiel.

Wat doet DoucheRent in Zwijndrecht

DoucheRent is een verhuur uit Zwijndrecht. Men is gevestigd aan de Gershwinstraat 89. Het telefoonnummer van DoucheRent in Zwijndrecht is 06-29096578.

Is DoucheRent in Zwijndrecht uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Zwijndrechtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

DoucheRent in Zwijndrecht valt onder de rubriek verhuur. Een verhuur uit Zwijndrecht levert onder andere :

Wordt uw badkamer verbouwd en kunt u daardoor tijdelijk niet douchen, dan kunt u bij het bedrijf DoucheRent een nooddouche huren. De douchecabines kunnen in principe in elk vertrek worden geplaatst. Vaak op zolder waarbij aansluiting op de daar aanwezige combiketel plaatsvindt. Maar ook op een slaapkamer waar een wastafeltje hangt, in de garage waar een wateraansluiting is of in een hoekje van de keuken/woonkamer. Eventueel kan de nooddouche in de schuur worden geplaatst, waarbij aansluiting plaatsvindt op de buitenkraan. Voor de warmwatervoorziening kan dan een boiler (van 80 liter) worden gehuurd. DoucheRent plaatst en installeert de nooddouche. De douchecabines zijn spatwaterdicht en voorzien van een gordijn of klapdeurtjes. De afmetingen van deze cabines zijn 80 x 90 cm. De hoogte is 2 meter. De huurtarieven zijn: 1 week: € 100,00. In de 2e week € 7,00 per dag. Met ingang van de 3e week € 4,00 per dag. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander verhuur

  • DVG Sound & Light

    DVG Sound & Light gevestigd in Zwijndrecht. Verhuur van o.a. : - Licht installatie’s - Geluids insta. Trefwoorden van DVG Sound & Light : geluid, licht, installatie, verhuur, podia, dansvloer, a/v, bands.

    tel. 06-22016900, Karel dormanlaan 103, 3333AK in Zwijndrecht

    Meer over DVG Sound & Light contact website