Gitaarles Zwijndrecht in Zwijndrecht

Gitaarles Zwijndrecht is gevestigd in Zwijndrecht

Over Gitaarles Zwijndrecht

Gitaarles Zwijndrecht valt onder de rubriek muziek school in Zwijndrecht.

Gitaarles Zwijndrecht geeft gitaarles in Zwijndrecht. De lessen worden gegeven door dhr. van Leeuwen. Dhr. van Leeuwen geeft al jaren gitaarles en vindt het leuk om mensen te leren hoe gitaar te spelen. Dhr. van Leeuwen is in 2010 begonnen met de gitaarlessen in Zwijndrecht.

De specialisatie van dhr. van Leeuwen is om u als beginner een gevorderde te maken! Ook zijn pop, blues en rock een specialisatie van Gitaarles Zwijndrecht. Daarnaast is Dhr. van Leeuwen ook sing- en songwriter.

De kwaliteiten van dhr. van Leeuwen zijn om kalm en rustig te werk te gaan. Gitaarles Zwijndrecht vindt het dan ook leuk om te zien hoe zijn leerlingen blijven groeien.

De manier waarop Gitaarles Zwijndrecht zich onderscheidt van andere bedrijven, is dat de lesschema's worden aangepast per leerling (U krijgt altijd gitaarles op maat, zo leert u ook het snelst). U geeft als leerling uw wensen en idee├źn aan en daar zal het les schema op worden aangepast.

Gitaarles Zwijndrecht staat erom bekend om beginners binnen twee maand goed op te leiden als gitaarspelers. De gitaarlessen kosten voor u 20 euro per uur.

Wanneer u vragen heeft of een afspraak wilt maken, dan kunt u persoonlijk contact opnemen met Gitaarles Zwijndrecht.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22608199.

Diensten en producten voor muziek school

Trefwoorden die horen bij Gitaarles Zwijndrecht zijn o.a. :