Holistische Massagepraktijk In Verbinding in Zwijndrecht

Holistische Massagepraktijk In Verbinding uit Zwijndrecht heeft geen profiel.

Wat doet Holistische Massagepraktijk In Verbinding in Zwijndrecht

Holistische Massagepraktijk In Verbinding is een massage uit Zwijndrecht. Men is gevestigd aan de Van Bleiswijkstraat 8. Het telefoonnummer van Holistische Massagepraktijk In Verbinding in Zwijndrecht is 06-14314263.

Is Holistische Massagepraktijk In Verbinding in Zwijndrecht uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Zwijndrechtonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Holistische Massagepraktijk In Verbinding in Zwijndrecht valt onder de rubriek massage. Een massage uit Zwijndrecht levert onder andere :

De drijvende kracht achter Holistische Massagepraktijk In Verbinding is Barbara Lagendijk. Ik ben gediplomeerd massagetherapeut. Ik heb de vier jarige HBO opleiding gevolgd aan de academie voor holistische massagetherapie HOLOS in Utrecht. De massagetherapie consulten kunnen geheel of gedeeltelijk worden vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Kijk hiervoor op de website. Naast mijn massagepraktijk werk ik ook als verpleegkundige (BIG geregistreerd) op de polikliniek chirurgie van het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht en op de Breast Clinic. Een onderdeel van mijn werk is het bijstaan van patiënten en het begeleiden van mensen die geconfronteerd worden met een ernstige ziekte in hun leven. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander massage

 • Massagepraktijk Mooi Meer Mens

  Gun jezelf een moment van RUST, AANDACHT en ONTSPANNING je voelt je MOOI MEER MENS!. Trefwoorden van Massagepraktijk Mooi Meer Mens : Ontspanningsmassage, Rug-nek-schoudermassage, Voet-relax-massage, Lichaamsmassage, Magneetmassage, Triggerpointmassage, Access Bars® en Access Bars® Facelift behandeling, Hoofdmassage, Stoelmassage (ook op locatie), holistische praktijk, Massagetherapie.

  tel. 06-48350224, Assumburg 16, 3334EA in Zwijndrecht

  Meer over Massagepraktijk Mooi Meer Mens contact website

 • Massagepraktijk Zwijndrecht

  Massagepraktijk Zwijndrecht: Professionele massages.. Trefwoorden van Massagepraktijk Zwijndrecht : ontspanningsmassage, klassieke ontspanningsmassage, voetreflexmassage, aromatherapie massage, massage bij rugpijn, massage bij hoofdpijn, fibro massage, buikmassage, .

  tel. 06-21117984, Jan Adriaansz. Leeggwaterstraat 3, 3332BD in Zwijndrecht

  Meer over Massagepraktijk Zwijndrecht contact website

 • Uw Masseur

  Uw Masseur gevestigd in Zwijndrecht. Voor alle massages die ik geef ben ik natuurlijk gediplomeerd o. Trefwoorden van Uw Masseur : masseur, massage, sportmassage, ontspanningsmassage, ontspanning, acupressuur, thaise massage, voetreflexmassage.

  tel. 06-24366444, Stoop van Zwijndrechtstraat 31, 3331GV in Zwijndrecht

  Meer over Uw Masseur contact website