Massagepraktijk Zwijndrecht in Zwijndrecht

Massagepraktijk Zwijndrecht: Professionele massages.

Over Massagepraktijk Zwijndrecht

Massagepraktijk Zwijndrecht valt onder de rubriek massage in Zwijndrecht.

Bent u opzoek naar een professionele massagepraktijk? Dan bent u bij Massagepraktijk Zwijndrecht aan het juiste adres.

Mijn naam is Anne-Marie Kops- Houtepen. Ik woon in Zwijndrecht. Hier heb ik ook mijn praktijk aan huis opgestart. In mijn praktijk geef ik professionele massages.

Ik heb in 2007 een lerarenopleiding gedaan (Gezondheidszorg en Welzijn) en hierna heb ik leerlingen mogen coachen op de weg naar hun diploma. Na een aantal jaren als opleider te hebben gewerkt, heb ik de volgende stap gezet. Dit was de opleiding massagetherapeut. Deze opleiding bestaat uit het leren van verschillende onderdelen waarvan ik er al een aantal heb afsluiten. Ik ben momenten nog druk bezig met de laatste onderdelen af te ronden.

De behandelingen die ik geef:

- Klassieke ontspanningsmassage, voetreflexmassage en de aromatherapie massage. Binnenkort geef ik ook massages bij hoofdpijn of rugpijn. Daarnaast kunt u voor fibro- of buikmassage bij mij terecht.

Heeft u nog vragen over of voor mij? Of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met mij op of neem een kijkje op mijn website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Massagepraktijk Zwijndrecht uit de rubriek massage uit Zwijndrecht is gevestigd aan de Jan Adriaansz. Leeggwaterstraat 3 in Zwijndrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-21117984.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Massagepraktijk Zwijndrecht zijn o.a. :