Uw Masseur in Zwijndrecht

Uw Masseur gevestigd in Zwijndrecht. Voor alle massages die ik geef ben ik natuurlijk gediplomeerd of gecertificeerd.

Over Uw Masseur

Uw Masseur valt onder de rubriek massage in Zwijndrecht.

Mag ik mij even aan u voorstellen? Mijn naam is Jaap de Leeuw van Weenen, mijn praktijk is in Zwijndrecht. Sinds 2004 ben ik mij gaan verdiepen in het massagevak. Na het behalen van het diploma Sportmassage heb ik mijn kennis door middel van een aantal vervolgcursussen verder verbreedt. De verschillende technieken die ik daarbij heb geleerd worden onder het kopje Soorten massage uitgelegd. Momenteel ben ik tevens werkzaam als masseur bij één van de beste sauna's van Nederland.

Voor alle massages die ik geef ben ik natuurlijk gediplomeerd of gecertificeerd.

Neemt u eens contact met mij op en ontdek hoe u uw welbevinden kunt vergroten, zich beter en dieper kunt ontspannen of uw sportprestaties kunt verbeteren. Of geef eens een massagebon kado!

Ook is er de mogelijkheid voor massages op locatie: bij u thuis in uw vertrouwde omgeving, bij uw bedrijf als bedrijfsmassage of bij evenementen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Uw Masseur uit de rubriek massage uit Zwijndrecht is gevestigd aan de Stoop van Zwijndrechtstraat 31 in Zwijndrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24366444.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Uw Masseur zijn o.a. :