Van der Zwan Dressuurinstructeur in Zwijndrecht

Dressuurinstructeur, Buiten gediplomeerde mensen uit de paardensport en horeca zijn wij ook gecertificeerd V.I.P, Doeners-coach van de AEQUOR en Assessor van I.P.C de groene ruimte.

Over Van der Zwan Dressuurinstructeur

Van der Zwan Dressuurinstructeur valt onder de rubriek manege in Zwijndrecht.

Van der Zwan:

Loopt uw manege niet zoals u dat wilt? Heeft het personeel niet allemaal de neus in de zelfde richting? Zijn uw klanten niet helemaal tevreden? Lukt het niet de stagieres optimaal te begeleiden? Haalt u te weinig omzet uit de horeca? Kunt u hulp gebruiken bij het behalen van uw veiligheidcertificaat? Wilt u meer rendement uit uw hippische onderneming?

Zijn er bij de bovenstaande vragen 1 of meer keer dat u met ja kan beantwoorden, dan kunnen wij u helpen.

Buiten gediplomeerde mensen uit de paardensport en horeca zijn wij ook gecertificeerd V.I.P, Doeners-coach van de AEQUOR en Assessor van I.P.C de groene ruimte.

Wilt u een onafhankelijk advies of hulp, dan kunnen wij dat voor u doen. Wij komen graag bij u langs om samen met u de problemen en obstakels te inventariseren en kijken hoe dit op te lossen is. Natuurlijk kunt u na dit advies zelf aan de slag om deze punten stapsgewijs op te lossen. Ook kunt u ons daarvoor gebruiken

Het eerste inventarisatiegesprek neemt ongeveer 1 dagdeel in beslag en kost €175, =

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op florisvanderzwan@live.nl of 06-46584456

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van der Zwan Dressuurinstructeur uit de rubriek manege uit Zwijndrecht is gevestigd aan de Zonnebloemstraat 178 in Zwijndrecht. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46584456.

Diensten en producten voor manege

Trefwoorden die horen bij Van der Zwan Dressuurinstructeur zijn o.a. :