Beroepsopleiding Hypnose technieken en communicatievaardigheden

Deze toonaangevende en praktijkgerichte beroepsopleiding leidt op in Directe Hypnose, Indirecte Hypnose en Conversationele Hypnose en reikt daarnaast diverse andere therapeutische technieken en coachingtools aan.

Beroepsopleiding Hypnose technieken en communicatievaardigheden

Deze toonaangevende en praktijkgerichte beroepsopleiding leidt op in Directe Hypnose, Indirecte Hypnose en Conversationele Hypnose en reikt daarnaast diverse andere therapeutische technieken en coachingtools aan. De opleiding is zowel gecertificeerd als geaccrediteerd door IHR (International Hypnotherapist Register), het ICR (International Coaches Register), de HVNL (Hypnose vereniging Nederland) en de ABH (American Board of Hypnotherapy).

Dat maakt deze opleiding een unieke èn complete ISO-9001 gecertificeerde beroepsopleiding!

Ook is deze opleiding geregistreerd bij het CRKBO. De opleiding is dus vrijgesteld van BTW! Vanaf dag één van de opleiding leer je Therapeutisch Hypnose toepassen en reiken wij je diverse andere therapeutische tools en coachvaardigheden aan. Je kunt direct beginnen met het opstarten van je eigen praktijk.

Hypnose wordt steeds vaker ingezet en voor allerlei doeleinden gebruikt. Hypnose technieken zijn krachtige, doeltreffende tools die je in uiteenlopende situaties kunt gebruiken om je kennis, vaardigheden en competenties te verbeteren en uit te breiden. Deze technieken zijn toepasbaar voor jezelf, voor je omgeving, in het bedrijf waar je werkt, in je privéleven, etc. Hypnose kan je helpen minder stress en meer plezier in je leven te ervaren, meer succes te hebben, je communicatieve vaardigheden verbeteren, meer rust en ontspanning creëren, meer gefocust te zijn, doelen te bereiken, zelfontwikkeling en nog veel meer..

Steeds meer professionals in diverse werkterreinen ontdekken de Kracht van Hypnose. Bijvoorbeeld managers, leidinggevenden, ZZP-ers, presentatoren, docenten en trainers die de hypnosetechnieken inzetten als krachtige communicatie- en organisatietool. Consultants, coaches en therapeuten die het als extra gereedschap inzetten in de praktijk, bijvoorbeeld als middel voor pijnbestrijding (in plaats van een verdovende prik). En andere hulpverleners die hypnose technieken inzetten om cliënten nog beter van dienst te zijn. Voor wie is deze 8-daagse beroepsopleiding geschikt?

Zoek je een complete- praktijkgerichte- beroepsopleiding waar je diverse hypnose technieken aanleert? Wil je die hypnose-tools tijdens de opleiding combineren met allerlei andere therapeutische technieken en coachvaardigheden? Dan is dit de perfecte opleiding voor jou!

Deze beroepsopleiding is bedoeld voor professionals die werkzaam zijn op allerlei gebieden, bijvoorbeeld de zakelijke markt, in de verkoop en marketing, in de zorgsector, etc. Maar ook wanneer je hypnose technieken wilt leren voor zelfontwikkeling en groei, om je leven te vergemakkelijken, is deze opleiding geschikt. Voor NLP-Masters die de kracht van hypnose willen gebruiken in combinatie met NLP is deze opleiding een prima aanvulling/uitbreiding. Wat kan ik na afronding van de opleiding?

Je hebt een krachtige tool in handen om jouw leven en dat van anderen in je omgeving te verrijken. Je kunt jezelf en/of anderen helpen bij zelfontwikkeling en groei. Alles wat je geleerd hebt is toepasbaar op elk gebied in je leven, in je werk, je privéleven, ter ondersteuning van anderen in je omgeving, etc. Als manager, leidinggevende, docent, trainer, presentator, kun je de hypnose technieken en communicatievaardigheden breed inzetten als ‘organisatie- en communicatietool’. En uiteraard is deze 8-daagse opleiding een complete – praktijkgericht- beroepsopleiding die opleidt tot Internationaal Register Hypnotherapeut en Hypnose Coach in directe-, indirecte- en conversationele hypnose.

Je kunt aan de slag in je eigen praktijk als hypnotherapeut en/of hypnose coach en mensen met uiteenlopende problematiek snel, doeltreffend ondersteunen met blijvend resultaat.

De opleiding bestaat uit 4 blokken van steeds 2 dagen. Je sluit de opleiding af door middel van een theorie- en praktijk examen.

Als je deze 8-daagse beroepsopleiding met goed gevolg hebt afgerond, kun je geregistreerd worden als internationaal register hypnotherapeut bij het IHR en als hypnose-coach bij het ICR. Als Master Hypnotist kun jij je inschrijven bij de ABH (American Board of Hypnotherapy) En je kunt je aanmelden bij de HVNL (Hypnose vereniging Nederland). Inhoud van de 8-daagse beroepsopleiding “Hypnose technieken & Communicatievaardigheden”

* Je leert wat echte hypnose is, wat het niet is en vooral ontdek je dat er vele toepassingsgebieden zijn waarin hypnose technieken bruikbaar zijn: directe hypnose, indirecte hypnose, conversationele hypnose en nog veel meer; * je leert diverse technieken om snel op andere mensen af te kunnen stemmen en te werken aan een sterke vertrouwensband;

* je leert door scherpe observatie, minieme veranderingen bij je medewerkers/cliënten/patiënten waar te nemen zodat je snel kunt reageren en je strategie daarop aanpassen;

* je leert wat de invloed van taal is op het gedrag van mensen;

* je leert taalpatronen welke weerstand verminderen (bij jezelf en anderen);

* je leert hoe je door taalgebruik iemand in (diepe) ontspanning kunt krijgen èn houden;

* je leert meer uitgebreide taalpatronen om anderen nog beter te kunnen begeleiden;

* je leert de kracht van suggestie kennen en hoe je met suggestief taalgebruik een positief effect kunt hebben op je omgeving;

* je leert het 4-step hypnosemodel kennen wat je kunt gebruiken bij je werk als verkoper, presentator, manager, etc.;

* je oefent je in ontspanningstechnieken zodat je meer relaxed kan zijn tijdens je werk, in

* je privéleven of in welke situatie dan ook;

* je leert hypnose technieken die je makkelijk in je dagelijks leven kan toepassen voor zelfontwikkeling, ontspanning, minder stress, meer succes, focus, daadkracht, etc.;

* je leert met je eigen onbewuste communiceren zodat je moeiteloos jouw doelen om kan zetten in daden;

* je leert hoe je mensen in je omgeving kan helpen en begeleiden om het beste uit hun leven te halen;

* je leert de fascinerende Dave Elman inducties toepassen (directe hypnose);

* je leert inducties volgens Estabrooks gebruiken;

* je leert Ericsoniaanse hypnose toepassen (indirecte hypnose, conversationele hypnose);

* je leert showhypnose;

* je leert verschillende regressie-technieken; en nog veel meer therapeutische tools en coachingsvaardigheden……..

* jaarlijkse GRATIS terugkomdag; uitwisselen van ervaringen met andere (oud) deelnemers, oefenen/leren, feedback, etc.

Praktische informatie

Data Blok 1: zaterdag 15 september en zondag 16 september 2018 Blok 2: zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018 Blok 3: zaterdag 10 en zondag 11 november 2018 Blok 4: zaterdag 8 en zondag 9 december 2018

Waar Locatie: omgeving Zwijndrecht/Rotterdam

Overig Maximaal aantal deelnemers: 12 personen die begeleiding krijgen van 2 trainers zodat de persoonlijke aandacht voor de deelnemers gewaarborgd is. Tijden: elke dag van 10.00 tot ± 17.00 uur met soms een uitloop tot maximaal 18.00 uur

Investering De investering voor deze 8-daagse praktijkgerichte beroepsopleiding “Hypnose technieken & Communicatievaardigheden” is € 1.795,00 p.p.. Dit is inclusief koffie/thee en lunches op alle opleidingsdagen, certificaten, professionele begeleiding, theorie- en praktijkexamen en syllabus. De prijs is dus ALL-IN: je betaalt géén extra kosten voor inschrijving en/of examen!

Vroegboekkorting Wanneer je voor 31-12-2017 inschrijft voor de opleiding, krijg je € 145,00 korting. Je betaalt dan € 1.650,00 p.p.. Theorie- en praktijkexamen

Deze beroepsopleiding wordt afgesloten met een theorie- en praktijk examen. Bij afsluiting met goed gevolg, ontvang je een door ABH internationaal erkend certificaat. Je kunt je bij ABH inschrijven als “Hypnose Master Practitioner” (hier zijn kosten aan verbonden).

Je ontvangt een door IHR en ICR geaccrediteerd certificaat van deelname waarna je kunt inschrijven als Internationaal Register Hypnotherapeut bij IHR en als Hypnose-coach bij ICR (hier zijn kosten aan verbonden). En je kunt je aanmelden bij de HVNL als hypnotherapeut (hier zijn kosten aan verbonden).

Let op: betalen in termijnen is onder voorwaarden mogelijk tot 8 weken voor aanvang van de opleiding.

Indien je wilt deelnemen aan de beroepsopleiding Hypnose technieken & Communicatievaardigheden, meld je dan hieronder aan. Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen na aanmelding.

Deze beroepsopleiding is op MBO+/HBO- niveau. Er zijn geen vooropleidingseisen, maar het is wel wenselijk dat je minimaal een MBO+ werk- en denkniveau hebt. Trainer Charles van Hesteren

hypnose opleiding Charles van HesterenCharles van Hesteren is lid van de NVNLP (Nederlandse vereniging voor NLP) en aangesloten bij de HVNL (Hypnose vereniging Nederland), IHR (International Hypnotherapist Register) en ICR (International Coaches Register). De Kracht van Hypnose is als Agentschap verbonden aan het IHR en ICR en geeft door IHR en ICR geaccrediteerde trainingen. Charles is daarnaast als gecertificeerd Master Hypnotist en Hypnose Trainer aangesloten bij de ABH (American Board of Hypnotherapy). Charles heeft meer dan 14 jaar ervaring in hypnose. Charles’ trainingen zijn niet alleen leerzaam en inspirerend maar zeker ook ontspannen en leuk. Fiscaal voordeel

Onder strikte voorwaarden, kun je- wanneer je een workshop, training, cursus of opleiding volgt voor je beroep of toekomstige beroep- in aanmerking komen voor fiscaal voordeel. Je kunt deze kosten opgeven in je belastingaangifte. Welk bedrag voor vergoeding in aanmerking komt, is natuurlijk afhankelijk van het belastingtarief waar jouw inkomen onder valt. Neem voor een goed advies contact op met een belastingadviseur of de belastingdienst.

De opleiding Hypnosetechnieken & Communicatievaardigheden is vrijgesteld van B.T.W.

Geplaatst op donderdag 16 november 2017.

Over De Kracht van Hypnose

Dit bericht is geschreven door De Kracht van Hypnose. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Zwijndrecht. Trefwoorden van De Kracht van Hypnose uit Barendrecht : hypnose behandeling, hypnose therapie, hypnose sessie, hypnose therapeut, hypnose coaching, personal coaching, hypnose opleiding, Hypnose leren.

Lees meer over De Kracht van Hypnose.