BLOED serieuze tips over SUIKER in je lijf

De bloedsuikerspiegel is een belangrijk aspect in gezondheid maar wat doet de bloedsuiker spiegel dan allemaal. Mijn collega ing. Christel Stevens heeft dit heel mooi beschreven in een handig e-Book wat ik ook van haar met jullie mag delen.

BLOED serieuze tips over SUIKER in je lijf

Dit eBook zal je doen inzien dat je bloedsuikerspiegel en stressmechanismen al met elkaar verbonden zijn. In dit eBook lees je hoe het negeren van signalen leidt tot vermoeidheid, overgewicht en de vele welvaartsziekten die we nu kennen. Lees hieronder een stukje uit het boek en kijk of je, je zelf er in kunt vinden. BLOEDSUIKERSSPIEGEL uit BALANS Ik heb overgewicht, voornamelijk vetopstapeling rond middel en buik of jojo-effect Ik heb last van concentratiestoornissen Ik voel me regelmatig misselijk Som ben ik beverig, ik voel me vaak slap, vooral na beweging Ik ben op sommige momenten futloos en heb vaak een dip na de middag Ik heb regelmatig trek in tussendoortjes (zoet en/ of zout) Ik ben af een toe ziek of ik heb een chronische ziekte of probleem Ik ben ouder dan mijn leeftijd Ik heb weinig zin in seks Ik ben vaak humeurig of geïrriteerd Ik heb wel eens hoofdpijn BLOEDSUIKERSSPIEGEL in BALANS Mijn gewicht blijft stabiel, ook na een uitspatting of feestje Ik kan me goed concentreren Ik voel me energiek en vitaal Ik vind het leuk om te bewegen Ik eet evenwichtig Ik herstel snel na een uitspatting Ik heb weinig of geen chronische problemen of ziekten Ik heb nauwelijks kwaaltjes Ik herstel snel na een griep of verkoudheid Ik ben vol passie en levenslust Ik ben stressbestendig Ik heb zin om te vrijen Ik zie er jonger uit en voel me ook jonger Ik heb levensvreugde en kan best tegen een stootje Wil jij meer weten om je bloedsuikerspiegel inbalans te krijgen vraag het gratis eBook aan op www.ankesimons.nl

Geplaatst op dinsdag 27 september 2016.

Over Anke Simons Natuurgeneeskunde

Dit bericht is geschreven door Anke Simons Natuurgeneeskunde. Het bedrijf valt onder geneeskunde uit Zwijndrecht. Trefwoorden van Anke Simons Natuurgeneeskunde uit Ridderkerk : vermoeidheidsklachten bij vrouwen, voedingsadvies, gezonde levensstijl, chronische vermoeidheid, .

Lees meer over Anke Simons Natuurgeneeskunde.