Interactieve workshop Hypnose Experience

Kom kennismaken met De Kracht van Hypnose

Interactieve workshop Hypnose Experience

Hypnose... Er zijn veel onduidelijkheden en misverstanden over hypnose. Tijdens deze workshop gaan we dieper in op wat hypnose is, maar vooral ook wat het niet is. We zullen je laten ervaren wat je met hypnose kan bereiken.

Aan het einde van de workshop heb je een heel ander beeld gekregen van hypnose. Het is helder en duidelijk wat hypnose wel en niet is. Je hebt zelf ERVAREN dat hypnose een positieve bijdrage kan leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van jouw leven. Je kunt hypnose op een positieve manier inzetten voor jezelf èn anderen!

Het verschil tussen hypnose en hypnotherapie Hypnose is een vorm van trance. In hypnotherapie wordt hypnose als hulpmiddel gebruikt voor therapeutische doeleinden.

Waarom hypnose werkt? Doordat je in een toestand van verhoogde concentratie en diepe ontspanning bent, krijg je gemakkelijk toegang tot je onderbewustzijn. Daar ligt vaak de sleutel om bepaalde problemen op te lossen: stress, angsten, pijn, etc.

In contact met je onderbewustzijn, kun je hypnose ook inzetten voor zelfontwikkeling, het ontdekken of uitdiepen van jouw kwaliteiten en vaardigheden, etc.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom naar deze interactieve workshop en laat je verrassen!

Charles van Hesteren is MasterHypnotist, Coach en Trainer en heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten met angsten, fobieën, stress en burn-out

Meer informatie over praktijk De Kracht van Hypnose http://www.dekrachtvanhypnose.nl/

Datum: Zaterdag 25-11-2017 Tijdstip: 13.00 – 17.00 uur. Investering: € 20,00 Locatie: Wijkvereniging De Hoek Zwanenhoek 86a 3201HS Spijkenisse Tel: 0181-657686 (telefoon aldaar)

De deur zal geopend zijn vanaf 12.00 uur, kom op tijd want de deur sluiten wij om 13.00. Dit om storingen tijdens de workshop te voorkomen.

De workshop zal onderbroken worden door een tweetal korte pauzes.

Van 12.00 uur tot 13.00 uur en in de pauzes wordt u in staat gesteld om eventueel energetisch ondersteunende spullen (kristal, wierook) aan te schaffen die uitgestald zullen staan.

Routebeschrijving is te vinden op: https://www.facebook.com/groups/1443008585912953/files/

Wie weet… tot zaterdag 25 november.

Geplaatst op zondag 3 september 2017.

Over De Kracht van Hypnose

Dit bericht is geschreven door De Kracht van Hypnose. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Zwijndrecht. Trefwoorden van De Kracht van Hypnose uit Barendrecht : hypnose behandeling, hypnose therapie, hypnose sessie, hypnose therapeut, hypnose coaching, personal coaching, hypnose opleiding, Hypnose leren.

Lees meer over De Kracht van Hypnose.