masterclass Een Kwestie van Tijd op zaterdag 12 mei

Onderneming 'De kracht van hypnose' geeft zaterdag 12 mei een masterclass 'Een Kwestie van Tijd'.

masterclass Een Kwestie van Tijd op zaterdag 12 mei

In deze masterclass leer je een aantal technieken die je kunt inzetten bij de therapeutische vorm van hypnose.

Het programma Theorie en praktische oefeningen wisselen elkaar zoveel mogelijk af. En je gaat natuurlijk direct zelf aan de slag met het toepassen van de geleerde technieken. Hierdoor merk je direct het effect en kun je ontdekken dat je de aangeleerde technieken zowel voor je cliënt als voor jezelf kunt gebruiken. Je leert o.a.: - wat is regressie, hoe gebruik je het en wat kan je er mee?;

- wat is een "tijdlijn", wat kan ik ermee en hoe maak ik gebruik van de tijdlijn voor mezelf en bij mijn cliënten?; - tijdlijn en het opruimen van onnodige ballast (verleden); - tijdlijn en helderheid in situaties (heden); - tijdlijn en hoe je daarmee je situaties kunt veranderen/verbeteren (toekomst); - aanleren diverse praktische technieken, oefenen en verfijnen.

Voor wie is deze masterclass? Deze masterclass is voor iedereen die een hypnoseopleiding heeft afgerond en extra vaardigheden en technieken wil leren om in te zetten tijdens consulten hypnotherapie.

Praktische informatie Datum: zaterdag 12 mei 2018

Prijs: € 199,00 p.p.(particulier), inclusief BTW. Voor oud-deelnemers van onze beroepsopleiding en leden van HVNL, IHR/ICR geldt een korting. Je betaalt in dat geval € 140,00 pp. (particulier), inclusief BTW. Dit bedrag is Inclusief: – een uitgebereide lunch – Koffie, thee, water en iets lekkers tijdens de koffiepauzes – certificaat van deelname – 6 CPD-punten voor HVNL en IHR/ICR leden

Dagindeling: de masterclass begint om 10:00 en eindigt rond 17:00 uur met tussendoor 2 koffie/thee pauzes en lunch.

Groepsgrootte: maximaal 12 personen om de persoonlijke aandacht te garanderen.

Algemene voorwaarden: op deze masterclass zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

CPD-punten: deze masterclass levert je 6 CPD-punten per dag op.

Inschrijven: stuur een E-mail naar charles@dekrachtvanhypnose.nl om een inschrijfformulier te ontvangen

Geplaatst op vrijdag 23 februari 2018.

Over De Kracht van Hypnose

Dit bericht is geschreven door De Kracht van Hypnose. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Zwijndrecht. Trefwoorden van De Kracht van Hypnose uit Barendrecht : hypnose behandeling, hypnose therapie, hypnose sessie, hypnose therapeut, hypnose coaching, personal coaching, hypnose opleiding, Hypnose leren.

Lees meer over De Kracht van Hypnose.