Workshop Hypnose

Geniet jij van het leven? Ben je wie je wilt zijn? Ben je werkelijk ontspannen en gelukkig?

Workshop Hypnose

Geniet jij van het leven? Ben je wie je wilt zijn? Ben je werkelijk ontspannen en gelukkig? Helaas worden velen van ons geblokkeerd door stress, angst of pijn. Ze leven niet maar wórden geleefd. Ten onrechte. Geluk bepaal je voor een groot deel zélf. Met af en toe een beetje hulp.

Hypnosecoaching biedt die steun. De Kracht van Hypnose brengt vanuit een diepe ontspanning de inzichten om een vrij, gelukkig en succesvol leven te leiden. In de workshop Hypnose Experience ga je ontdekken wat hypnose voor jou persoonlijk kan betekenen.

In de workshop Hypnose Experience, laat Master Hypnotist en Hypnose Trainer Charles van Hesteren je kennismaken met het fenomeen hypnose. Je leert wat hypnose wel en niet is en hoe je het kan toepassen om jouw leven gemakkelijker te maken.

De workshop is geschikt voor iedereen die interesse heeft in Echte Hypnose, maar ook voor professionals in de zorg, coaches, councelors en therapeuten die willen ontdekken hoe hypnose is in te zetten in hun praktijk. Hypnose is ook een krachtige tool voor zelfontwikkeling en het verbeteren van je vaardigheden en competenties.

Naast de theorie is er natuurlijk ruimte voor praktijk. Je leert hypnose technieken door te oefenen met de andere deelnemers. Na afloop weet je wat Echte Hypnose is, heb je De Kracht van Hypnose ervaren, weet je hoe het werkt en hoe je het in kan zetten in je leven, je beroep, praktijk, etc. Een prima opstap naar bijvoorbeeld de 8-daagse beroepsopleiding “Hypnose technieken & Communicatievaardigheden.

Datum: zaterdag 25-11-2017 Max. aantal deelnemers: 30 Tijd: van: 13.00 tot ± 17.00 uur Investering: € 20,00 (Particulieren) Locatie: Spijkenisse, locatie volgt na inschrijving.

Voor wie is de workshop Hypnose?

De workshop Hypnose Experience is een aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar Echte Hypnose, wil weten wat hypnose is, wil ervaren hoe hypnose werkt en wil ontdekken hoe hypnose op een positieve manier in te zetten is in zijn/haar leven en werk. De inhoud van de workshop:

Wat is hypnose?;

Waarvoor kun je hypnose gebruiken?;

Welke inducties zijn er, oftewel manieren om iemand onder hypnose te brengen?;

Je leert inducties toe te passen;

Zelfhypnose, wat is het en hoe pas je het toe?;

Trance, wat het is en hoe gebruik je het?;

Hypnotische taalpatronen: hoe breng & houd je iemand onder hypnose?;

Hypnose toepassen in het dagelijks leven, zelf ervaren en heel veel oefenen;

En nog veel meer

Heb je al ervaring met hypnose en wil jij je verder verdiepen? Volg dan de geaccrediteerde en gecertificeerde 8-daagse beroepsopleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut. Trainer Charles van Hesteren

Charles van HesterenCharles van Hesteren is lid van de NVNLP (Nederlandse vereniging voor NLP) en aangesloten bij de HVNL (Hypnose vereniging Nederland), de IHR (Internationaal Hypnotherapeuten Register) en het ICR (Internationaal Coaches Register). Hij is daarnaast als gecertificeerd Master Hypnotist en Hypnose Trainer aangesloten bij de ABH (American Board of Hypnotherapy). Charles heeft meer dan 15 jaar ervaring in hypnose en coaching. Charles trainingen zijn niet alleen leerzaam en inspirerend maar zeker ook ontspannen en leuk. Fiscaal voordeel

Alleen nog in 2017 kun je- als je een workshop, training, cursus of opleiding volgt voor je (toekomstige) beroep- in aanmerking komen voor fiscaal voordeel. Je kunt onder voorwaarden deze kosten als studiekosten opgeven in je belastingaangifte. Welk bedrag voor vergoeding in aanmerking komt, is natuurlijk afhankelijk van het belastingtarief waar jouw inkomen onder valt. Neem voor advies contact op met een belastingadviseur of de belastingdienst.

Geplaatst op donderdag 16 november 2017.

Over De Kracht van Hypnose

Dit bericht is geschreven door De Kracht van Hypnose. Het bedrijf valt onder gezondheidscentrum uit Zwijndrecht. Trefwoorden van De Kracht van Hypnose uit Barendrecht : hypnose behandeling, hypnose therapie, hypnose sessie, hypnose therapeut, hypnose coaching, personal coaching, hypnose opleiding, Hypnose leren.

Lees meer over De Kracht van Hypnose.