Offerte voor Reparatie service in Zwijndrecht

Wilt u een offerte opvragen voor reparatie service in de regio Zwijndrecht? Wij vonden 1 bedrijven voor een offerte over reparatie service in Zwijndrecht voor u. meer

Prijsopgave voor reparatie service opvragen

Kies hieronder de bedrijven waar u een gratis offerte bij wilt opvragen.

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw offerteaanvraag

Beschrijf duidelijk uw wensen. Denk aan wanneer de opdracht uitgevoerd moet worden en waar. Omschrijf zo duidelijk mogelijk de uit te voeren werkzaamheden.

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :

Voorbeelden van aangevraagde offertes

“karaoke set stopt er ineens mee gaat wel aan maar geen display microfoon doet het niet speelt niet af en afstandsbediening doet het niet”

Aangevraagd op zaterdag 4 februari 2017

“Meneer, Ik heb een acculader, merk Ferve, type F918 12-24 volt, die het sinds afgelopen weekend niet meer doet. Kunt u voor mij dit apparaat nakijken en repareren? Tijdens het verplaatsen van mijn stereo toren is de aansluiting tussen CD speler (Pioneer Twin Tray PD -Z560T) en versterker afgebroken. Zou u dit ook kunnen repareren? Ik hoor graag van u. met vriendelijke groet, Jacco de Pee Bakema-erf 252 3315JG Dordrecht”

Aangevraagd op maandag 2 januari 2017

“Printplaat van de cv ketel is stuk. Is er mogelijk om deze te repareren en wat zou daar kosten van zijn. Alvast bedankt”

Aangevraagd op dinsdag 18 oktober 2016

“hallo, met sema de bediening van mij n bubbelbad is defect ik denk dat het printplaat en onderdeling erop vervangen moeten worden 'het heeft waterschade gehad' ik hoop dat u mij hierbij kunt helpen, alvast bedankt groetjes sema ”

Aangevraagd op zaterdag 15 oktober 2016

“heb een akai tuner AT2600 FM doet het niet. kan wekelijks brengen smiddags”

Aangevraagd op maandag 14 december 2015

Aangesloten bedrijven